TAXISERVICE VOOR DE REGIO TWENTE - 24/7 bereikbaar

TELEFOONNUMMER 074 303 2266

ONZE AUTO'S

Onze vervoersmiddelen

Zakelijk vervoer en groepsvervoer

Welkom bij onze pagina "Onze Auto's"! Wij zijn trots om ons wagenpark van hoogwaardige voertuigen aan u te presenteren. Of u nu op zoek bent naar groepsvervoer of zakelijk vervoer, wij hebben de perfecte oplossing voor u.


Onze Mercedes-bus is perfect voor groepsvervoer en is uitgerust met comfortabele stoelen en voldoende bagageruimte. Of u nu een dagtocht plant met uw vrienden, een bedrijfsuitje organiseert of gewoon een groep mensen wilt vervoeren, onze Mercedes-bus biedt u een comfortabele en veilige rit.


Voor zakelijke reizigers hebben we een Mercedes-Benz voor personenvervoer. Deze auto biedt het ultieme in comfort en stijl. Met zijn ruime interieur en elegante uitstraling is dit de perfecte auto voor zakenreizen, luchthavenvervoer of elk ander type zakelijke rit.


Beide auto's zijn voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen om u een comfortabele en veilige rit te bieden. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt en zullen er alles aan doen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.


Als u meer wilt weten over onze auto's of als u een reservering wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in onze luxe Mercedes-auto's!